Vorige Artikel 6 van 6 Volgende

Draagdoen BB-Sling

€ 59,95 (inclusief 21% btw)

De BB-SLING is een ‘ringsling’ gemaakt van unieke draagdoekstof in 100% biologisch katoen. De speciale weeftechniek zorgt voor optimale steun vanaf de geboorte tot 3 à 4 jaar.

De BB-SLING is heel makkelijk en snel aan te doen en door de twee aluminium ringen eenvoudig verstelbaar. Hoewel je je kindje op veel verschillende manieren kunt dragen is de BB-SLING vooral populair als heupdrager. Geen enkele andere heupdrager is comfortabeler en gemakkelijker aan te doen! De BB-SLING wordt gemaakt in een Fair Trade project in India.

Te bestellen in de volgende kleuren: tapende mix, ltus blauwe streep, campanula blauw, grijs/violet, atoll blauw, sinaasappel streep, pumpkin, fruitcoctail, passievrucht, current rood, zwarte bonen, roze peper, prunella, groene peas, blauw Curaçao, papaya. Voor een goed beeld van de  kleur zie: www.babylonia.be.

Als een draagdoek bij ons koopt, kunt u gratis draaginstructie krijgen met uw baby op de derde maandag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur op de borstvoedingspraktijk.