Draagdoek Tricot-Slen

€ 59,95 (inclusief 21% btw)

De Tricot-Slen is een heerlijk zachte draagdoek gemaakt van 100% biologisch katoen waarin je je baby op veel verschillende manieren kunt dragen, zowel liggend als rechtop. De manier van aandoen is altijd hetzelfde, je hoeft dus maar één knoopwijze te onthouden. De speciale breitechniek zorgt voor zeer beperkte rek in de lengte en dit zorgt voor een perfecte ondersteuning én optimaal comfort. De Tricot-Slen verkrijgbaar in veel kleuren en door de lichte stretch is hij ontzettend gemakkelijker in gebruik.

Deze draagdoek is geschikt om jouw baby mee te dragen vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg.

Geleverd met een uitgebreide handleiding en demontratie DVD!

Te bestellen in de volgende kleuren: Jeansblauw, kersenrood, antraciet, bruin, kobaltblauw, limoen, oranje, rood, petrol, zwart, olijfgroen, turquoise, paars, lichtgrijs, zand, marineblauw, grasgroen, fuchsia, taupe, aubergine, zee blauw, donker saffier, versleten jeans, paradijs roze, mistige maan grijs, citroen drop geel. Zie weergave kleur op www.babylonia.be.

als u bij ons een draagdoek besteld kunt u gratis een draagdoekadvies krijgen samen met uw baby op de eerste maandag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur op de borstvoedingspraktijk in Amsterdam-West.